Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης
Γιατί να τοποθετήσετε συναγερμό στο εξοχικό σας |

Γιατί να τοποθετήσετε συναγερμό στο εξοχικό σας

Περισσότερα

Αναρωτιέστε γιατί να τοποθετήσετε συναγερμό στην εξοχική σας κατοικία; Θεωρείτε ότι δεν υπάρχει λόγος να επενδύσετε χρήματα για αυτό τον σκοπό;

Κι όμως, η φύλαξη του εξοχικού σας θα πρέπει να γίνει η νούμερο ένα προτεραιότητά σας. Κι αυτό διότι τα εξοχικά αποτελούν εύκολο στόχο για τους επίδοξους ληστές, λόγω της πολύμηνης απουσίας των ιδιοκτητών.

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά όλους τους λόγους για τους οποίους αξίζει να εγκαταστήσετε ένα σύστημα συναγερμού στο εξοχικό σας.

  • Αυξημένες διαρρήξεις σε εξοχικές κατοικίες

Με βάση στατιστικά στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας η αυξημένη εγκληματικότητα των ετών μετά την κρίση, έχει οδηγήσει σε κατακόρυφη αύξηση στις εισβολές σε εξοχικές κατοικίες. Ένα απροστάτευτο εξοχικό αποτελεί εύκολη λεία, λόγω του ότι είναι για μεγάλο διάστημα ακατοίκητο. Και την ίδια στιγμή, οι διαρρήξεις το τελευταίο διάστημα συμβαίνουν και σε περιόδους διακοπών, αποδεικνύοντας πόσο αδίστακτοι έχουν γίνει οι εισβολείς.

Είναι προφανές λοιπόν ότι πρέπει να δράσετε προληπτικά και να εγκαταστήσετε άμεσα συναγερμό για να προστατέψετε όχι μόνο την υλική περιουσία σας, αλλά και τη σωματική ακεραιότητα της οικογένειάς σας.

  • Εύκολος στόχος

Καθώς τα εξοχικά μένουν ακατοίκητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφήνουν το πεδίο ελεύθερο για τους εγκληματίες. Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι το εξοχικό σας δε διαθέτει αντικείμενα αξίας και συνεπώς δε θα πέσετε θύμα διάρρηξης, οι εισβολείς δε γνωρίζουν εκ των προτέρων τι υπάρχει μέσα σε ένα σπίτι.

Οι βανδαλισμοί και η καταστροφή του οικιακού εξοπλισμού που τις περισσότερες φορές συνοδεύουν μια διάρρηξη, μπορεί να έχουν τεράστιο κόστος. Μάλιστα, πέρα από το οικονομικό σκέλος, η ψυχική οδύνη που φέρει μια τέτοια εμπειρία είναι μεγάλη.

Ένα σύστημα συναγερμού που είναι μονίμως συνδεδεμένο με το Κέντρο Λήψης Σημάτων θα σας γλιτώσει από μια ιδιαίτερα τραυματική εμπειρία.

  • Ενισχυμένη προστασία

Για όσο λείπετε από το εξοχικό σας, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να εξοπλίσετε την κατοικία σας, όχι μόνο με συναγερμό αλλά και με ένα προηγμένο σύστημα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV), ώστε να εξασφαλίσετε την περιμετρική της κάλυψη.

Οι κάμερες ασφαλείας και τα καταγραφικά συστήματα της Kolossos Security βρίσκονται πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας. Με την προσεκτικά μελετημένη τοποθέτηση συστήματος CCTV μπορείτε να επιβλέπετε το εξοχικό σας από απόσταση και έτσι να ειδοποιηθεί άμεσα η αστυνομία σε περίπτωση που παρατηρούνται ύποπτες κινήσεις.

  • Αίσθηση ασφάλειας και ηρεμίας

Οι διακοπές μας είναι μια περίοδος κατά την οποία θέλουμε να χαλαρώσουμε και να απομακρυνθούμε από το άγχος της καθημερινότητας. Η εγκατάσταση ενός προηγμένου συστήματος συναγερμού είναι η καταλληλότερη μέθοδος για να αισθανθείτε απόλυτα ασφαλείς και να απολαύσετε στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στις διακοπές σας, μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το ιδανικό σύστημα συναγερμού δε θα τρομάξει απλά τους διαρρήκτες με τη σειρήνα του.

Αντιθέτως, με την ενεργοποίηση προβολέων περιμετρικά της οικίας σας, οι εγκληματίες θα ξαφνιαστούν και θα τραπούν σε φυγή. Για ακόμη μεγαλύτερη προστασία βεβαίως, για το διάστημα που βρίσκεστε εκεί, συστήνονται και περιπολίες κατοικίας από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό φύλαξης.

  • Μια κερδοφόρα επένδυση για το ακίνητό σας

Πρώτα από όλα, ένα σύστημα συναγερμού αποτελεί το μοναδικό ανάχωμα προστασίας ικανό να αποτρέψει εγκληματικές ενέργειες και να προστατέψει την περιουσία σας. Δευτερευόντως όμως, η ύπαρξη συναγερμού σε ένα ακίνητο αυξάνει την αξία μεταπώλησής του και αποτελεί βασικό κριτήριο αγοράς. Δαπανώντας δηλαδή μερικά χρήματα στο παρόν, επενδύετε στην αύξηση της αξίας του ακινήτου σας μελλοντικά.

Views: 0
Spread the love

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security