Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης
ασφάλεια του καταστήματός

Προσωπικό ασφαλείας καταστημάτων λιανικής: Προστατέψτε τους πελάτες και την περιουσία σας

Περισσότερα

Τα καταστήματα λιανικής έχουν πια επιστρέψει στη φυσιολογική λειτουργία τους. Στα καταστήματα αυτά παρατηρείται μια αναζωπύρωση της κινητικότητας.

Μετά από μια περίοδο διαδοχικών lock down, πολλοί είναι οι καταναλωτές που με ενθουσιασμό επιθυμούν να επισκέπτονται τα φυσικά καταστήματα, γεγονός που θα πρέπει δικαίως να σας χαροποιεί σαν ιδιοκτήτη. Ωστόσο, αυτή η αυξημένη κίνηση συνεπάγεται και αυξημένους κινδύνους για την ασφάλεια του καταστήματός σας.

Στην λίστα που ακολουθεί θα βρείτε μερικές προτάσεις για να βελτιώσετε την ασφάλεια του καταστήματός σας και να προστατεύσετε την περιουσία και τους πελάτες σας.

  • Περιορίστε τις κλοπές

Οι μικροκλοπές δυστυχώς μαστίζουν τα καταστήματα λιανικής. Αν και μια μεμονωμένη κλοπή μπορεί να μη σας φαίνεται μεγάλο πρόβλημα, αναλογιζόμενοι τη συχνότητά τους, μπορούμε να αντιληφθούμε ότι αποτελούν μεγάλο πλήγμα στα κέρδη σας. Τα είδη πρώτης ανάγκης, τα φάρμακα και τα μικρά αξεσουάρ, είναι συνήθως αυτά που μπαίνουν στο στόχαστρο επίδοξων εγκληματιών. Όμως εδώ η απειλή μπορεί να είναι και εκ των έσω. Η ενδοεταιρική κλοπή, αλλά και κάθε είδους κλοπή μπορεί να αντιμετωπιστεί με προηγμένα αντικλεπτικά συστήματα, κάμερες ασφαλείας κορυφαίας απόδοσης και βεβαίως προσωπικό επανδρωμένης φύλαξης που θα βρίσκεται πάντα σε επιφυλακή.

  • Επενδύστε στην 24ωρη φύλαξη

Ένα κατάστημα δεν είναι ευάλωτο μόνο εν ώρα λειτουργίας. Αντιθέτως, όταν αδειάσει αποτελεί ακόμη πιο εύκολο στόχο. Για να είστε ασφαλής κάθε στιγμή, επιλέξτε μια εταιρεία security της οποίας το σύστημα συναγερμού είναι μονίμως συνδεδεμένο με το Κέντρο Λήψης Σημάτων. Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι ο χώρος σας όχι μόνο καταγράφεται από τις κάμερες ασφαλείας, αλλά το υλικό αυτό παρακολουθείται 24 ώρες το 24ωρό από άγρυπνο προσωπικό. Παράλληλα, οι φύλακες που θα βρίσκονται στον φυσικό χώρο θα μπορούν να εντοπίσουν την παραμικρή απειλή, πριν καν δοκιμάσει να εισβάλει στον επαγγελματικό σας χώρο. Μόνο συνδυάζοντας την απομακρυσμένη ομάδα με το προσωπικό που βρίσκεται στη φυσική τοποθεσία, θα έχετε εγγυημένη προστασία κάθε ώρα της ημέρας.

  • Μην παραμελήσετε την προστασία της υγείας

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι η ασφάλεια πλέον περιλαμβάνει και την υγεία. Τόσο οι πελάτες όσο και το προσωπικό, έχουν ανεβάσει τις προσδοκίες τους για το πως οι επιχειρήσεις λιανικής προασπίζουν τη δημόσια υγεία. Ο έλεγχος πρόσβασης είναι πλέον απαραίτητος παντού, ακόμα κι αν η καταμέτρηση των ατόμων στους εσωτερικούς χώρους δεν είναι πια υποχρεωτική.

Ο λόγος είναι ότι διατηρώντας μια φυσιολογική ποσότητα πελατών στο κατάστημά σας, συμβάλετε στον περιορισμό της εξάπλωσης ασθενειών, περιορίζετε την πιθανότητα κλοπών καθώς έχετε καλύτερη εποπτεία και φτιάχνετε μια πιο ευχάριστη εμπειρία για το κοινό και το προσωπικό σας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια πιο θετική εντύπωση για την επιχείρησή σας. Ένας φύλακας στην είσοδο του καταστήματός σας θα κάνει τους πελάτες να νιώσουν ασφαλείς, τόσο για την υγεία, όσο και για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Views: 0
Spread the love

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security