Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης
Φύλακας ασφαλείας |

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται η επανδρωμένη φύλαξη της επιχείρησής σας

Περισσότερα

H φύλαξη της επιχείρησής σας είναι απαραίτητη και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά τους τρόπους με τους οποίους θα τη «θωρακίσετε».

Και το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής: Χρειάζεται η εταιρία σας επανδρωμένη φύλαξη; Έχει ανάγκη από έναν ή περισσότερους φύλακες; Ας δούμε ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο.

Περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης

Ένας επαγγελματίας φύλακας είναι εκπαιδευμένος ώστε να μπορεί να διαχειριστεί περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, από κλοπές μέχρι και σωματικούς διαπληκτισμούς και καβγάδες στον χώρο της εταιρίας σας.

Επαγγελματίες φύλακες για το ξενοδοχείο σας

Εάν έχετε ένα ξενοδοχείο, τότε οι επαγγελματίες φύλακες είναι μια απαραίτητη επένδυση. Κι αυτό διότι, εκτός από το γεγονός πως θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για οτιδήποτε συμβεί, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δώσετε στους υπαλλήλους της επιχείρησής σας το χρόνο και το καθαρό μυαλό για να ασχοληθούν με την ανάπτυξή της.

Σερβίρετε αλκοόλ

Εάν δραστηριοποιείστε στον χώρο της εστίασης και σερβίρετε οινοπνευματώδη ποτά, τότε η πιθανότητα έκτακτων περιστατικών αυξάνεται δραματικά. Η πρόσληψη επαγγελματιών φυλάκων είναι επιβεβλημένη, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Έχετε κατάστημα λιανικής

Είναι δεδομένο ότι εάν ασχολείστε με το λιανικό εμπόριο, κάποια στιγμή θα έρθει και η κλοπή. Και τα αποτελέσματά της μπορεί να είναι ιδιαίτερα αρνητικά για την επιχείρησή σας. Θα πρέπει λοιπόν να σκεφτείτε σοβαρά –εάν είναι δυνατόν οικονομικά– την πρόσληψη ενός φύλακα.

Δεν εμπιστεύεστε τους υπαλλήλους σας

Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για τους υπαλλήλους σας, ιδιαίτερα αυτούς οι οποίοι εργάζονται για μικρό χρονικό διάστημα στην επιχείρησή σας και δεν τους γνωρίζετε καλά, τότε η πρόσληψη ενός επαγγελματία φύλαξης είναι μια πολύ καλή λύση.

Εγκληματικότητα στην περιοχή που εδρεύει η εταιρία σας

Εάν η έδρα της επιχείρησής σας είναι σε περιοχή με υψηλή εγκληματικότητα, τότε θα πρέπει να βρείτε άμεσα έναν επαγγελματία, ο οποίος θα προστατεύσει εσάς, την περιουσία σας και τους υπαλλήλους σας σε περίπτωση κρίσης.

Έχετε χώρο στάθμευσης

Ο χώρος στάθμευσης είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα μετατραπεί σε… αρένα με πρωταγωνιστές ανυπόμονους και οξύθυμους πελάτες. Ένας επαγγελματίας φύλακας θα φροντίσει να αποφευχθεί ένας καβγάς.

Views: 0
Spread the love
Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Kolossos Blog

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security