Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης
Σύστημα ασφαλείας: Γιατί είναι απαραίτητο στον επαγγελματικό χώρο |

Σύστημα ασφαλείας: Γιατί είναι απαραίτητο στον επαγγελματικό χώρο

Περισσότερα

Εστιατόρια, καταστήματα, εμπορικά κέντρα, αποθηκευτικοί χώροι. Κάθε είδους επιχείρηση χρειάζεται να διαθέτει τα κατάλληλα συστήματα ασφαλείας. Ακόμα και το γραφείο ενός επαγγελματία ενδεχομένως να χρειάζεται, ειδικά εάν σε αυτό τον χώρο αποθηκεύει ευαίσθητες πληροφορίες ή χρήματα.

Είναι λοιπόν προφανές πως ένα σύστημα ασφαλείας αποτελεί βασική προϋπόθεση για τις επιχειρήσεις. Για κάθε επαγγελματία η μελέτη και η εγκατάσταση ενός αξιόπιστου συστήματος ασφάλειας, αφενός λειτουργεί αποτρεπτικά σε μικροκλοπές και ληστείες και αφετέρου εξοικονομεί χρόνο και χρήματα, καθώς ακόμα και μια απλή απόπειρα ληστείας μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά.

Παρακάτω ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους είναι αναγκαία η εγκατάσταση ενός σύγχρονου συστήματος ασφαλείας στον επαγγελματικό σας χώρο.

Προστασία επαγγελματικού χώρου

Με την τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας, προστατεύετε τον επαγγελματικό σας χώρο:

  • Ένοπλη ληστεία
  • Διάρρηξη
  • Κλοπές
  • Βανδαλισμό

Ένας συναγερμός επαγγελματικού χώρου με τον κατάλληλο περιφερειακό εξοπλισμό, μπορεί να σας προστατέψει από μία πιθανή φυσική καταστροφή ή τεχνική βλάβη των δικτύων. Με τους κατάλληλους ανιχνευτές κίνησης, μαγνητικών επαφών, αισθητήρες θερμοκρασίας ή ανιχνευτές εξωτερικού χώρου, μπορεί να εντοπιστεί έγκαιρα και να γίνει άμεση ενημέρωση δική σας και των Αρχών για:

  • Πυρκαγιά ή ακόμα και για τη χρήση τσιγάρου σε χώρους που το κάπνισμα απαγορεύεται
  • Επικίνδυνη διαρροή αερίου
  • Πιθανή διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος (υπηρεσία πολύ σημαντική για επιχειρήσεις με θαλάμους ψύξης ή ιατρικό εξοπλισμό)
  • Δολιοφθορά μέσω παρέμβασης και μπλοκαρίσματος του συναγερμού

Ασφάλεια στο περιβάλλον εργασίας

Η τοποθέτηση ενός συστήματος συναγερμού και καμερών, προσφέρει ασφαλές περιβάλλον εργασίας το οποίο στατιστικά αποδεδειγμένα επιδρά θετικά στους εργαζομένους και αυξάνει την παραγωγικότητα. Η ασφάλεια είναι πιο ουσιαστική στην περίπτωση που εργάζονται σε νυχτερινές βάρδιες ή έχουν πρόσβαση σε ταμεία και πολύτιμα αντικείμενα.

Κάλυψη για όλο τον χρόνο

Με την τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας και κλειστού κυκλώματος καμερών, διασφαλίζετε την επιχείρησή σας ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά, απολαμβάνοντας τις διακοπές σας. Εξασφαλίστε την καλή λειτουργία του εξοπλισμού σας, την ασφάλεια των δεδομένων και την επίβλεψη των πελατών και των συνεργατών σας, αποκτώντας ένα αξιόπιστο, ασφαλές και επαγγελματικό σύστημα σύμφωνο με τις προδιαγραφές της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Views: 0
Spread the love
Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Kolossos Blog

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security