Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης
Υπηρεσίες φύλαξης για επιχειρήσεις | Υπηρεσίες φύλαξης για ιδιώτες | kolossosnet.gr

Τα πλεονεκτήματα της περιπολίας για επαγγελματίες και ιδιώτες

Περισσότερα

Οι περιπολίες κατοικιών και επιχειρήσεων από προσωπικό ασφαλείας είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος προστασίας της σωματικής ακεραιότητας και της περιουσίας. Είτε πρόκειται για ιδιωτικούς χώρους, είτε για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις το προσωπικό ασφαλείας μπορεί όχι μόνο να αποτρέψει, αλλά και να δράσει άμεσα και αποτελεσματικά, ενάντια σε οποιαδήποτε απειλή.

Αιφνιδιάστε τους εισβολείς

Η φύλαξη με προσωπικό ασφαλείας είναι κινητή και γίνεται σε άτακτα χρονικά διαστήματα, όχι μόνο γύρω από την ιδιοκτησία σας, αλλά και στους παρακείμενους δρόμους, ώστε να εντοπιστούν ύποπτες κινήσεις νωρίτερα. Από την άλλη, οι προγραμματισμένες περιπολίες διασφαλίζουν ότι οι χώροι είναι μονίμως προστατευμένοι. Συνδυάζοντας και τους δύο τύπους περιπολίας έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς διατηρείται το στοιχείο του αιφνιδιασμού, ενώ οι φύλακες εξοικειώνονται με το ακίνητό σας και αναγνωρίζουν έτσι μια απειλή πολύ πιο εύκολα.

Τακτικοί έλεγχοι ασφάλειας κάθε στιγμή

Οι περισσότεροι άνθρωποι είμαστε πολυάσχολοι. Το στρες και οι ρυθμοί της καθημερινότητας μπορούν πολύ εύκολα να μας αποσυντονίσουν και να παραβλέψουμε τους απαραίτητους ελέγχους που απαιτούνται για την καλύτερη δυνατή ασφάλειά μας. Οι περιπολίες μπορούν να κάνουν αυτήν την πολύτιμη εργασία για εσάς, ώστε τα συστήματα ασφαλείας σας να είναι πάντα πλήρως λειτουργικά και ενημερωμένα. Ο ικανός φύλακας, μπορεί να ελέγχει τα σημεία εισόδου μιας οικίας ή μιας επιχείρησης ώστε να εξακριβώσει αν λειτουργούν σωστά οι αισθητήρες και οι κλειδαριές. Μπορεί επίσης να παρατηρήσει τυχόν τρωτά σημεία και να προτείνει λύσεις που θα κάνουν την προστασία ακόμη πιο αποτελεσματική. Επιπλέον, ειδικά για τις επιχειρήσεις, μπορεί να επιτηρεί αν τα σημεία εκκένωσης σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης είναι οργανωμένα όπως θα έπρεπε.

Μια αποκλειστική ομάδα για την παρακολούθηση όλων αυτών των παραμέτρων ασφαλείας, έχει σαν αποτέλεσμα την μέγιστη δυνατή προστασία για εσάς και την περιουσία σας, ακόμα κι όταν οι ίδιοι δεν είστε σε θέση να την φροντίσετε.

Ο αναντικατάστατος ανθρώπινος παράγοντας

Κανείς μας δεν αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των καταγραφικών συστημάτων ασφαλείας και των συναγερμών στην πρόληψη και αντιμετώπιση μιας εισβολής. Όμως μια περιπολία μπορεί να την ενισχύσει με τρόπο που δε φαντάζεστε. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ο προσωπικός σας φύλακας θα είναι ο πρώτος στον οποίο θα απευθυνθείτε. Μέσα από την αυστηρή εκπαίδευση και εμπειρία στο πεδίο, το προσωπικό περιπολίας της Kolossos Security είναι πάντα προετοιμασμένο να λάβει τις κατάλληλες ενέργειες για την αποκλιμάκωση της κατάστασης και τη διαχείριση οποιασδήποτε εισβολής ή αναταραχής.

Views: 0
Spread the love
Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Kolossos Blog

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security