Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης
Κάμερα | κατάλληλη εταιρεία security

Χρήσιμες συμβουλές για να επιλέξετε την κατάλληλη εταιρεία security

Περισσότερα

Τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά ακούμε ότι κάποιος γνωστός ή φίλος μας έπεσε θύμα διάρρηξης. Η εγκληματική δραστηριότητα κορυφώνεται ακόμα και σε περιοχές που δε θα το φανταζόμασταν ποτέ. Με τους διαρρήκτες να βρίσκουν συνεχώς όλο και πιο ευφάνταστους τρόπους να εισβάλουν στην ιδιωτική περιουσία απειλώντας την ψυχική ηρεμία και τη σωματική μας ακεραιότητα, όλο και περισσότεροι πολίτες νιώθουν την ανάγκη να προστατευτούν, απευθυνόμενοι σε μια κατάλληλη εταιρεία security.

Όμως δεν είναι όλες οι εταιρείες αυτές άξιες και ικανές να προστατέψουν την ασφάλειά σας. Για να θωρακίσετε τον προσωπικό σας χώρο, θα πρέπει να κάνετε την επιλογή σας έπειτα από πολύ προσεκτική έρευνα.

  • Εμπειρία

Για αρχή θα πρέπει να δείτε πόσο καιρό δραστηριοποιείται στον κλάδο παροχής υπηρεσιών φύλαξης η εταιρεία που σας ενδιαφέρει. Είναι πολύ σημαντικό να απευθυνθείτε σε μια ευρέως αναγνωρίσιμη και εδραιωμένη εταιρεία, με πολλά χρόνια εμπειρίας και επιτυχημένη πορεία. Αυτά είναι μερικά στοιχεία που θα σας υποδείξουν και τον βαθμό αξιοπιστίας της.

  • Προσωπικό

Δώστε προσοχή στο πόσο επενδύει στο προσωπικό της, το οποίο θα πρέπει να είναι ενήμερο για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου, να διαθέτει νόμιμη άδεια εγκατάστασης συναγερμού, επαγγελματική κατάρτιση και τεχνογνωσία. Το έμπειρο και σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό είναι που θα αναγνωρίσει μια κατάσταση πριν κορυφωθεί και θα διαχειριστεί μια έκτακτη ανάγκη με τον πιο ειρηνικό και ασφαλή τρόπο. Ταυτόχρονα, οι έμπειροι εγκαταστάτες συναγερμού είναι αυτοί που θα κάνουν τη μελέτη του οικιακού ή επαγγελματικού χώρου τον οποίο θέλετε να εξοπλίσετε με συναγερμό.

  • Εγκαταστάτες

Και μιας και αναφερθήκαμε στους εγκαταστάτες, η ιδανική εταιρεία security θα πρέπει να παρέχει άψογη εγκατάσταση του συστήματος, από πλήρως καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό. Ο εγκαταστάτης του συναγερμού μάλιστα, οφείλει να είναι διαρκώς σε επαφή μαζί σας, οπότε ελέγξτε πόση σημασία δίνουν στην επικοινωνία. Καθώς πρόκειται για το άτομο που θα στηρίζεστε ολοκληρωτικά για την ασφάλειά σας, πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας και να πληροί όλες τις προδιαγραφές που ορίζει το επάγγελμά του.

  • Συστήματα συναγερμού

Οι κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας εγκαθιστούν μόνο ποιοτικά συστήματα συναγερμού και καμερών από πιστοποιημένους κατασκευαστές. Ελέγξτε αν πρόκειται για ένα σύστημα συναγερμού μιας παγκοσμίου φήμης εταιρείας, με έδρα κάποια χώρα με υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας, ώστε να έχει δείξει απτά δείγματα της δουλειάς της, κάτω από τις πιο επικίνδυνες συνθήκες. Η χώρα προέλευσης του συστήματος θα πρέπει να εφαρμόζει υψηλά πρότυπα ασφαλείας και να συμμορφώνεται στις προδιαγραφές Ευρωπαϊκών και Διεθνών κανονισμών.

  • Service

Ένα εξελιγμένο σύστημα ασφαλείας όμως από μόνο του δεν αρκεί. Αν η συντήρηση του συναγερμού δε γίνει σωστά και στο πρέπον χρονικό διάστημα, τότε ο συναγερμός μας ενδέχεται να μη λειτουργήσει όπως θα έπρεπε. Ρωτήστε και ενημερωθείτε κάθε πότε γίνεται το service των συστημάτων ασφαλείας και τι περιλαμβάνει. Έχει διαθέσιμη 24ωρη υποστήριξη όλες τις ημέρες της εβδομάδας; Είναι το προσωπικό της πιστοποιημένο ώστε να πραγματοποιήσει αυτές τις διαδικασίες; Υπάρχει καθοδήγηση προς τον πελάτη, ώστε να αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ότι κάτι δε λειτουργεί σωστά;

  • Εξυπηρέτηση πελατών

Η άψογη εξυπηρέτηση πελατών είναι βασική προϋπόθεση για κάθε καλή συνεργασία. Οι υπάλληλοι της εταιρείας θα πρέπει να βάζουν μπροστά τις ανάγκες σας για ασφάλεια και να είναι πάντα διαθέσιμοι και σε εγρήγορση σε περίπτωση που γίνει κάτι.

  • Πελατολόγιο

Είναι πολύ σημαντικό να δείτε με ποιους έχει συνεργαστεί η εταιρεία που σκέφτεστε να εμπιστευθείτε, διότι οι πελάτες της είναι μια αξιόπιστη ένδειξη της επιτυχίας της, αλλά και της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι καταναλωτές στις υπηρεσίες που προσφέρει. Όσο περισσότερες συνεργασίες διαθέτει με μεγάλες επώνυμες επιχειρήσεις, οργανισμούς και ιδρύματα, τόσο το καλύτερο.

Στην Kolossos Security έχουμε αποδείξει επανειλημμένα την αξία μας. Εδώ και πάνω από 20 χρόνια χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, τους ενημερώνουμε και τους εκπαιδεύουμε για τη λειτουργία του συστήματος που επιλέγουν. Το αξιόπιστο επαγγελματικό προσωπικό μας σας προστατεύει και είναι δίπλα σας σε κάθε έκτακτη ανάγκη.

Views: 0
Spread the love
Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Kolossos Blog

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security