Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης
Εταιρεία Security |

Χρειάζεται η γειτονιά σας αποκλειστική φύλαξη;

Περισσότερα

Η περιοχή σας μπορεί να έχει πολλά τρωτά σημεία που ευνοούν την εγκληματική δραστηριότητα, αρκεί να την εξετάσετε με γνώμονα τη βελτίωση της ασφάλειας. Οι κακώς φωτισμένοι και αφύλακτοι χώροι στάθμευσης, οι κοινοτικοί χώροι και οι δρόμοι είναι λίγα μόνο από τα μέρη όπου μπορεί να λάβει χώρα ένα έγκλημα. Τα μη λειτουργικά φώτα του δρόμου και η ανυπαρξία καμερών ασφαλείας μπορούν να παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε εγκληματίες, εμπόρους ναρκωτικών και άλλους καχύποπτους επισκέπτες που θέλουν να βλάψουν τη ζωή και την περιουσία μας.

Η κάθε γειτονιά μπορεί να επωφεληθεί από την παρουσία φρουρών ασφαλείας. Η επανδρωμένη φύλαξη παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας που η τεχνολογία δεν μπορεί να φτάσει. Ο ανθρώπινος παράγοντας εδώ είναι που κάνει τη διαφορά και έχει σαν αποτέλεσμα την ακαριαία ανταπόκριση στο έγκλημα. Συνεπώς δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για την προστασία των κατοίκων από την ύπαρξη φρουρών στις γειτονιές.

Για να διαπιστώσετε λοιπόν αν χρειάζεται να προσλάβετε φρουρούς ασφαλείας, κάντε τις ακόλουθες ερωτήσεις:

  • Πόσο συχνά ακούτε αναφορές για διαρρήξεις ή άλλα εγκλήματα στην περιοχή σας;
  • Η γειτονιά σας διαθέτει κοινοτικούς χώρους όπως αλσάκια, χώρους εκγύμνασης και γήπεδα, τα οποία μένουν πολλές ώρες χωρίς επίβλεψη;
  • Το ακίνητό σας έχει μη φωτισμένους χώρους στάθμευσης;
  • Υπάρχουν ανοιχτοί χώροι που εφάπτονται σε κεντρικούς δρόμους ή άλλες, κακόφημες περιοχές;
  • Οι υπόλοιποι κάτοικοι έχουν πέσει θύματα ληστείας;

Η σωστή εγκατάσταση μέτρων ασφαλείας σε κατοικίες αποτελεί το πρώτο στάδιο της διαδικασίας δημιουργίας μιας ασφαλούς γειτονιάς. Οι έμπειρες εταιρείες security βοηθούν τους γείτονές σας να αναγνωρίσουν τα μεγαλύτερα τρωτά σημεία ασφαλείας και προτείνουν τρόπους βελτίωσης της ασφάλειας της οικίας τους και της γειτονιάς. Οι οικιακοί φρουροί ασφαλείας διαδραματίζουν διαφορετικούς ρόλους ανάλογα με τις ανάγκες και τη διαρρύθμιση του ακινήτου. Σε γενικές γραμμές, οι φρουροί ασφαλείας μπορούν να προστατεύουν τις περιοχές στις οποίες γίνονται συχνά βανδαλισμοί ή τείνουν να ελκύουν παραβατικό κόσμο, όπως για παράδειγμα οι κοινόχρηστες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ένας ένστολος φρουρός μπορεί να κάνει τους εγκληματίες να σκεφτούν πολύ καλά πριν διαπράξουν ένα έγκλημα στη γειτονιά σας, καθώς πολύ λίγοι θα ήταν διαθέσιμοι να πάρουν το ρίσκο να εισβάλουν σε μια μονίμως φυλασσόμενη περιοχή. Οι περιπολίες ασφαλείας δίνουν στους κατοίκους μια αίσθηση ηρεμίας και ασφάλειας, διότι γνωρίζουν ότι έχουν ένα αφοσιωμένο προσωπικό στη διάθεσή τους για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε έκτακτης ανάγκης ασφαλείας κι αν προκύψει.

Οι έμπειροι φύλακες ξέρουν τι πρέπει να αναζητήσουν και μπορούν να εντοπίσουν τα τρωτά σημεία ασφαλείας που δεν είχατε καν σκεφτεί. Έχουν μάλιστα τη δυνατότητα, χάρις την άρτια εκπαίδευσή τους, να εντοπίσουν έναν εγκληματία και να αποκλιμακώσουν την κατάσταση, πριν καν οδηγηθεί στα άκρα. Είναι αυτοί που θα αναφέρουν τους εγκληματίες, ώστε να ληφθούν άμεσα μέτρα για τη σύλληψή τους. Με λίγα λόγια, οι φρουροί ασφαλείας θα λειτουργήσουν ως τα μάτια και αυτιά σας ειδικά τις βραδινές ώρες, όταν οι περισσότεροι κάτοικοι κοιμούνται.

Views: 0
Spread the love
Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Kolossos Blog

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security