Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης
Εταιρεία Security | kolossosnet.gr
επιλέξετε εταιρεία security

Όλα όσα πρέπει να λάβετε υπόψιν πριν επιλέξετε εταιρεία security

Περισσότερα

Με την εγκληματικότητα να εξακολουθεί να αυξάνεται και τα κρούσματα διαρρήξεων να πληθαίνουν, ήρθε η στιγμή που αποφασίσατε να προσλάβετε μια εταιρεία security για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Πως όμως θα επιλέξετε την κατάλληλη, ανάμεσα το πλήθος αυτών που ισχυρίζονται ότι έχουν αυτό που ψάχνετε; Στο άρθρο αυτό έχουμε συλλέξει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, για να λάβετε μια απόφαση με σιγουριά.

Αρχικά, θα πρέπει να καταλήξετε στο είδος της ασφάλειας που χρειάζεστε. Θέλετε να επικεντρωθείτε σε συστήματα συναγερμού και κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης; Χρειάζεστε επανδρωμένη φύλαξη, περιπολίες που θα καλύπτουν όλες τις περιοχές περιμετρικά ενός ακινήτου ή μήπως ένα συνδυασμό των παραπάνω; Πριν λοιπόν ξεκινήσετε την αναζήτησή σας, βεβαιωθείτε ότι ξέρετε τι ακριβώς ζητάτε.

Αφού λοιπόν έχετε καταλήξει στον τύπο ασφάλειας, για την αποτελεσματικότερη προστασία σας θα πρέπει να απευθυνθείτε σε μια καθιερωμένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Μια εταιρεία που γνωρίζει το αντικείμενό της καλά, είναι ικανή να σας στηρίξει σε όλη την προσπάθειά σας να διαφυλάξετε τον οικιακό η επαγγελματικό σας χώρο.

Τα πιο σημαντικά διαπιστευτήρια μιας εδραιωμένης εταιρείας security είναι τα χρόνια εμπειρίας της και οι πελάτες της. Σιγουρευτείτε ότι η εταιρεία που θα εμπιστευτείτε διαθέτει πολυετή και επιτυχημένη παρουσία στον κλάδο, καθώς επίσης και συνεργασίες με επώνυμες εταιρείες, οργανισμούς και ιδρύματα, όπως τράπεζες, νοσοκομεία, υπουργεία κ.λπ. Μάλιστα, καλό θα είναι να μάθετε αν από αυτές τις συνεργασίες έχουν προκύψει και μακροχρόνιοι δεσμοί, αν δηλαδή οι πελάτες τους προτιμούν ξανά και ξανά.

Είναι επίσης απαραίτητο να επιλέξετε μια εταιρεία που δίνει βάση στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, το οποίο θα πρέπει να είναι άψογα καταρτισμένο, να διαθέτει επαγγελματική επάρκεια και να είναι ενήμερο για όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στα συστήματα ασφαλείας. Το προσωπικό φύλαξης δε, θα πρέπει να διαθέτει την εμπειρία ώστε να διαχειρίζεται όσο πιο ειρηνικά τις επικίνδυνες καταστάσεις, ενώ οι τεχνικοί θα πρέπει να διαθέτουν όλες τις άδειες που ο νόμος κρίνει απαραίτητες για την εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού.

Γενικότερα, η εξυπηρέτηση πελατών μιας άψογης εταιρείας συστημάτων ασφαλείας, θα πρέπει να έχει ως πρώτη προτεραιότητα την κάλυψη των αναγκών σας για ασφάλεια και προστασία. Για αυτό σιγουρευτείτε ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος διαθέσιμος να σας λύσει τις απορίες ή να σας στηρίξει σε ότι άλλο χρειαστείτε.

Μεγάλη προσοχή δώστε και στο κομμάτι του service των συστημάτων ασφαλείας. Παρέχεται το απαραίτητο service ανά τακτά χρονικά διαστήματα; Γίνονται συχνά ενημερώσεις και υπενθυμίσεις για τον έλεγχο της ορθής λειτουργίας των συστημάτων; Είναι η τεχνική υποστήριξη άμεσα διαθέσιμη όλο το 24ωρο; Διαθέτουν οι τεχνικοί επαγγελματικές πιστοποιήσεις; Αυτές είναι οι βασικές ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσετε, ώστε να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε άψογες υπηρεσίες service.

Τέλος, θα πρέπει να ρίξετε και μια ματιά σα συστήματα που επιλέγουν να εγκαταστήσουν. Μια εταιρεία Security που σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες της, οφείλει να παρέχει εξοπλισμό ασφαλείας από επώνυμα brands, που έχουν αποδείξει επανειλημμένα την αξία τους στην πράξη.

Views: 0
Spread the love

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security