Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης

Φύλαξη Γειτονιών

Στην Kolossos Security, αναλαμβάνουμε τη Φύλαξη Γειτονιών, σε συνεννόηση με τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών.

Ακόμα και στις μεγαλουπόλεις, το στοιχείο της γειτονιάς διατηρεί ακόμα την έννοια της ομάδας. Είναι η ευρύτερη οικογένεια, η εστία που οφείλει να είναι προστατευμένη.

Πραγματοποιούμε περιπολίες 24 ώρες το 24ώρο με ειδικά εξοπλισμένα, ιδιόκτητα οχήματα της εταιρείας μας. Έτσι καταγράφουμε κάθε ύποπτη δραστηριότητα και ειδοποιούμε έγκαιρα τους κατοίκους και τις αρχές. Η προσωπική επαφή με τους κατοίκους της γειτονιάς και η σε βάθος κατανόηση των προβληματισμών τους δημιουργεί τις βάσεις για καλύτερου επιπέδου υπηρεσίες. Η φύλαξη των γειτονιών είναι ένα προσιτό μέσο ασφάλειας, αφού το κόστος μοιράζεται ανάμεσα στους κατοίκους. Επιπλέον είναι ένα άριστο προληπτικό μέτρο, αφού η παρουσία ομάδας ασφαλείας παρεμποδίζει τις βλέψεις επίδοξων ληστών. Ενδείκνυται για περιοχές που παρουσιάζουν αύξηση εγκληματικότητας, ή για περιοχές με διαμερίσματα των οποίων οι κάτοικοι λείπουν πολλές ώρες ή μέρες κατά τη διάρκεια του έτους.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Ενημερωθείτε για οποιοδήποτε θέμα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.


Ενδιαφέρεστε για* :


GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security