Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης

Φύλαξη Καταστημάτων

Υπηρεσία Φύλαξης Καταστημάτων

Η Kolossos Security παρέχει υπηρεσίες για την φύλαξη καταστημάτων απρόσκοπτα και με συνέπεια, τόσο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους όσο και μετά το πέρας αυτής. Το άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας, με κατάλληλη στολή εργασίας και τον απαραίτητο εξοπλισμό, βρίσκεται διακριτικά στο χώρο, κάνοντας όμως σαφή και αποτελεσματική την παρουσία του, επεμβαίνοντας άμεσα όταν χρειαστεί.

Η φύλαξη καταστημάτων είναι ακόμη πιο απαραίτητη κατά τη διάρκεια των εορτινών εποχών:

Αυξημένη Κίνηση Πελατών: Κατά τις εορτινές ημέρες, τα καταστήματα είναι γεμάτα πελάτες που αγοράζουν δώρα και είδη για τις διακοπές. Αυτό αυξάνει την πιθανότητα κλοπών και απάτης.

Περιορισμένος Χρόνος: Κατά την περίοδο των εορτών, οι καταναλωτές συχνά είναι βιαστικοί και πιθανότατα δεν δίνουν την απαιτούμενη προσοχή στην ασφάλειά τους. Αυτό διευκολύνει ανεπιθύμητες ενέργειες.

Γιατί χρειάζεστε την Υπηρεσία Φύλαξη Καταστημάτων?

Η ασφάλεια των επιχειρήσεων όπως και των φυσικών προσώπων, των εργαζομένων σε αυτές, είναι σήμερα πρωταρχικό μέλημα κάθε εταιρείας. Το ίδιο ισχύει και για τη φύλαξη καταστημάτων. Τόσο το εμπόρευμα και ο εξοπλισμός όσο και η ασφάλεια του ανθρώπινου δυναμικού οφείλει να εξασφαλίζετε με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο.

Η παρουσία ενός εκπαιδευμένου φρουρού συμβάλλει στη διατήρηση της τάξης στο κατάστημά σας. Εξασφαλίζει ότι οι πελάτες σας νιώθουν ασφάλεια και άνεση κατά την επίσκεψή τους.

Οι φρουροί ασφαλείας προστατεύουν όχι μόνο το κατάστημά σας, αλλά και το προσωπικό σας. Αυτό δημιουργεί ένα κλίμα εργασίας που προάγει την ασφάλεια και την αίσθηση ευελιξίας. 

Πιθανές προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπιστούν άμεσα με την Φύλαξη Καταστημάτων είναι:
Κλοπές
Φραστικοί διαπληκτισμοί
Επιθέσεις με άσκηση σωματικής βίας
Φυσικά Φαινόμενα (απομάκρυνση σε περίπτωση πυρκαγιάς σεισμού κλπ.)
Πρώτες βοήθειες

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Ενημερωθείτε για οποιοδήποτε θέμα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.


Ενδιαφέρεστε για* :


GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security