Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης

Φύλαξη Συνεδριακών Χώρων

Στην Kolossos Security αναλαμβάνουμε τη φύλαξη συνεδριακών χώρων και εγγυόμαστε την επιτυχημένη και απολύτως ασφαλή έκβαση κάθε μεγάλου ή μικρότερου συνεδρίου που είτε λαμβάνει χώρα σε δημόσιο είτε σε ιδιωτικό χώρο.

Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, με διακριτική παρουσία, φροντίζει για την είσοδο και έξοδο των παρευρισκόμενων αλλά και των ομιλητών καθώς επίσης και για την απομάκρυνση από το χώρο μη εξουσιοδοτημένων ατόμων. Επιπλέον μεριμνά για την ασφαλή κίνηση στο χώρο ατόμων με αναπηρία, ενώ είναι πάντοτε σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές σε περίπτωση που χρειαστεί να παρασχούν πρώτες βοήθειες, παρέμβαση αστυνομίας ή πυροσβεστικής κ.λπ.

Σε συνεργασία με το φορέα της εκάστοτε διοργάνωσης, εποπτεύουμε το χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου και αναπτύσσουμε το κατάλληλο σχέδιο ασφαλείας. Πάντοτε για προληπτικούς λόγους καταγράφουμε τις διαδρομές εκκένωσης και δημιουργούμε εκ των προτέρων σχέδιο επίλυσης για κάθε πιθανό σενάριο κακόβουλης ενέργειας.

Ιδιαίτερη μέριμνα λαμβάνεται για την έγκαιρη προσέλευση στο χώρο των δημοσιογράφων, εικονοληπτών και του προσωπικού που καλύπτει την εκδήλωση. Η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων καθοδηγείται έτσι ώστε να συμμορφώνονται στο σχέδιο ασφαλείας που έχει εκπονηθεί για το συνεδριακό χώρο και να μην παρεμποδίζει οποιαδήποτε δράση.

Τέλος, καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, ο χώρος διεξαγωγής όπως επίσης οι βοηθητικοί χώροι, αλλά και ο χώρος στάθμευσης παρακολουθούνται αδιάλειπτα μέσω καμερών για την εξολοκλήρου κάλυψη και διαφύλαξη της ασφάλειας.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Ενημερωθείτε για οποιοδήποτε θέμα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.


Ενδιαφέρεστε για* :


GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security