Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης
Ολοκληρωμένο Σύστημα Συναγερμού

Σύστημα Συναγερμού – Προσφορά

Περισσότερα

Προσφορά: Ολοκληρωμένο Πακέτο Συναγερμού από 450 ευρώ! Προστασία για το Σπίτι ή την Επιχείρησή σας!

Ολοκληρωμένο Πακέτο Συναγερμού

Η ασφάλεια του χώρου σας είναι προτεραιότητά μας, και με αυτήν την προσφορά, μπορείτε να αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο ενσύρματου συναγερμού που θα προστατεύει το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας από μη επιθυμητές εισβολές και κινδύνους με μόλις 450 ευρώ!

 

Η Προσφορά περιλαμβάνει : Επαφή ασύρματη + Ασύρματος ανιχνευτής PIR. + Εξωτερική σειρήνα μεγάφωνου + Επαναφορτιζόμενη μπαταρία μόλυβδου + Μαγνητική επαφή

Αυτό το πακέτο ενσύρματου συναγερμού προσφέρει αξιόπιστη και αποτελεσματική προστασία για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Μην αφήνετε την ασφάλειά σας στην τύχη – επωφεληθείτε από αυτήν την εκπληκτική προσφορά σήμερα!

Το Σύστημα Συναγερμού που διαθέτει η Kolossos Security είναι αναμφίβολα το κορυφαίο στην αγορά όσον αφορά τη σχέση ποιότητας προς τιμή. Εξασφαλίζει υψηλή ασφάλεια και προστασία για τον χώρο, ενώ ταυτόχρονα παρέχει οικονομική ευελιξία.

Με ευέλικτες επιλογές και επεκτασιμότητα, το σύστημα προσφέρει πολλές δυνατότητες προσαρμογής στις εκάστοτε ανάγκες, ενώ παραμένει φιλικό προς τον προϋπολογισμό.

Αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση για την ασφάλεια και την προστασία κάθε χώρου.

Εγγύηση
Το προσφερόμενο Σύστημα Συναγερμού καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας 2 ετών και υποστηρίζεται τόσο εντός, όσο και εκτός εγγύησης από την Kolossos Security.

ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες και να επωφεληθείτε από αυτήν την εκπληκτική προσφορά.

*H φωτογραφία είναι ενδεικτική

Spread the love

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security