Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης

Περιμετρικά Προϊόντα της Gallagher

Περιμετρικά Προϊόντα της Gallagher

Η Gallagher δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια και τη συμμόρφωση, σχεδιάζοντας περιμετρικά προϊόντα που συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας. Επιπλέον, συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη και ενημέρωση των παγκόσμιων προτύπων ασφαλείας μέσω της συμμετοχής της στην Παγκόσμια Επιτροπή Προτύπων.

Οι λύσεις περιμετρικής ασφάλειας της Gallagher προσφέρουν ενσωμάτωση με κορυφαία παγκοσμίως συστήματα βίντεο, δυναμική οριοθέτηση εξόδου, ρυθμιζόμενες ζώνες, διαχείριση κόπωσης και έκθεσης, διαδικτυακές υπηρεσίες διαχείρισης επισκεπτών, διεπαφές ASCII κ.α.

Συστήματα περιμετρικής ασφάλειας Gallagher

Τα συστήματα περιμετρικής ασφάλειας Gallagher αποτελούν την αιχμή στην ασφάλεια των σωφρονιστικών εγκαταστάσεων, αφοσιωμένα στην προστασία του κοινού, του προσωπικού και στη διατήρηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους κρατούμενους. Αυτά τα συστήματα, που λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, χρησιμεύουν ως κρίσιμος αποτρεπτικός και ανιχνευτικός μηχανισμός.

Τα σωφρονιστικά ιδρύματα αντιμετωπίζουν μια πολύπλευρη πρόκληση όσον αφορά τη διατήρηση της δημόσιας ασφάλειας, την προστασία του προσωπικού τους και τη δημιουργία ασφαλών, ανθρώπινων συνθηκών για τους κρατουμένους. Τα Συστήματα Περιμετρικής Ασφάλειας της Gallagher προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε αυτές τις απαιτήσεις.


Ιστορικά, η ασφάλεια των σωφρονιστικών εγκαταστάσεων εξαρτάται από την ακεραιότητα της περιμέτρου τους.

Τα συστήματα αυτά πρέπει να ανιχνεύουν αξιόπιστα τις μη εξουσιοδοτημένες εισόδους και εξόδους, αποτρέποντας παράλληλα τους κρατούμενους από το να παραβιάζουν τους φράχτες.

Για να διασφαλιστεί η ισχυρή ασφάλεια, τα σωφρονιστικά ιδρύματα των ΗΠΑ χρησιμοποιούν συνήθως πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων περιμετρικών περιπολιών, πύργων, συναγερμών, βιντεοκάμερων και δύο περιφράξεων, τα οποία ενσωματώνονται συνεργικά για τον μετριασμό των τρωτών σημείων.

Οι ψευδείς και ενοχλητικοί συναγερμοί έχουν ιστορικά ταλαιπωρήσει τον κλάδο των σωφρονιστικών ιδρυμάτων, συχνά προκαλούμενοι από δυσλειτουργίες του εξοπλισμού ή περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Τα παρακολουθούμενα παλμικά συστήματα περίφραξης της Gallagher αντιμετωπίζουν αυτά τα ζητήματα, στέλνοντας ρυθμιζόμενους παλμούς υπό τάση που παρέχουν ένα ασφαλές σοκ, εξαλείφοντας ουσιαστικά τις προσπάθειες αναρρίχησης.

Διακρίνουν με έξυπνο τρόπο μεταξύ των πραγματικών παραβιάσεων και των διαταραχών που προκαλούνται από την άγρια ζωή ή τις καιρικές συνθήκες, μειώνοντας τους ψευδείς συναγερμούς στο μηδέν. Αυτά τα συστήματα πληρούν επίσης αυστηρά πρότυπα ασφαλείας και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση, καθιστώντας τα μια οικονομικά αποδοτική επιλογή.


Η κατασκευαστική προσέγγιση της Gallagher περιλαμβάνει την οριοθέτηση του φράχτη οριζόντια και κάθετα, επιτρέποντας την ακριβή ανίχνευση των προσπαθειών εισβολής. Ο στιβαρός σχεδιασμός εξασφαλίζει γρήγορες επισκευές, με μονωτήρες κατά της αναρρίχησης που ενεργοποιούν συναγερμούς όταν παραβιάζονται.

Τα Περιμετρικά Προϊόντα της Gallagher είναι ανθεκτικά στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας σταθερή απόδοση ακόμη και σε ακραίες συνθήκες. Μειώνουν την ανάγκη για πύργους φύλαξης, ιδίως σε τμήματα με περιορισμένη ορατότητα λόγω κακοκαιρίας, προσφέροντας τόσο οφέλη ασφάλειας όσο και εξοικονόμησης κόστους.

Η Gallagher έχει αναπτύξει Περιμετρικά Προϊόντα με επιτυχία φράχτες παλμού σε πολυάριθμα σωφρονιστικά ιδρύματα, όπως το Fox Lake του Ουισκόνσιν, το σωφρονιστικό κέντρο Brooks του Μίσιγκαν, το Old West Virginia Penitentiary της Δυτικής Βιρτζίνια, το κέντρο κράτησης Westbrook, το κέντρο κράτησης Wacol, η φυλακή Long Bay, η φυλακή υψηλής ασφαλείας Lithgow, η φυλακή Maitland και η γυναικεία φυλακή Brisbane.


Σε μια εποχή αυξανόμενων απαιτήσεων των σωφρονιστικών συστημάτων, τα συστήματα και Περιμετρικά Προϊόντα της Gallagher προσφέρουν μια αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση. Ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για πύργους φύλαξης και βελτιώνοντας τις δυνατότητες παρακολούθησης, εξοικονομούν εκατομμύρια τόσο σε κεφαλαιουχικά όσο και σε λειτουργικά έξοδα.

Η Gallagher, με πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας, παραμένει στην πρώτη γραμμή της περιμετρικής ασφάλειας, εξυπηρετώντας ποικίλους πελάτες σε όλο τον κόσμο, από χώρους κοινής ωφέλειας και στρατιωτικές εγκαταστάσεις έως φυλακές και σχολεία.

 

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Ενδιαφέρεστε για Περιμετρικά Προϊόντα της Gallagher;

Ενημερωθείτε για οποιοδήποτε θέμα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security