Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης

Λαμία: Επεισόδια σε οικισμό Ρομά ύστερα από έλεγχο της Αστυνομίας

Περισσότερα

Πέταξαν μέχρι και κάγκελα εναντίον των αστυνομικών – Έγιναν προσαγωγές

Μεγάλη αναταραχή επικράτησε λίγο μετά τις 3:00 το μεσημέρι της Δευτέρας στη νότια πλευρά της Λαμίας στο σημείο όπου βρίσκεται ο οικισμός των Ρομά, όταν η Ασφάλεια εισήλθε στο σπίτι ενός άνδρα για να κάνει έρευνα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ του Lamianow.gr, η Ασφάλεια προχώρησε στην ενέργεια ύστερα  από πληροφορίες που είχε στη διάθεσή της.

Η κίνηση αυτή φέρεται να ξεσήκωσε τους υπόλοιπους Ρομά οι οποίοι μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι και υπό το φόβο του προπηλακισμού και των επεισοδίων εις βάρος των αστυνομικών κλήθηκαν πολύ περισσότερες δυνάμεις της αστυνομίας στο σημείο.

Οι Ρομά δεν δίστασαν να κόψουν ακόμα και τα κάγκελα του σπιτιού να τα πετάξουν εναντίον των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο συνοδεία εισαγγελικού λειτουργού.

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες θα εξακριβωθεί ποιος ήταν ο σκοπός της έρευνας και αν τελικά βρέθηκε κάτι παράνομο στο συγκεκριμένο σπίτι.Στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει ηλικιωμένο, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία μετά την εξέλιξη του συμβάντος.

Πηγή: https://www.protothema.gr

Views: 0
Spread the love
Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Security News

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security