Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης

Μέτρα ασφαλείας για το καλοκαίρι

Περισσότερα

Τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, η εγκληματικότητα έχει παρουσιάσει ραγδαία αύξηση σε όλους τους τύπους εγκλημάτων και κυρίως στις κλοπές και στις διαρρήξεις.

Παρόλο που τέτοιου είδους περιστατικά λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ανεξάρτητα από το αν είναι μέρα ή νύχτα, το καλοκαίρι είναι η εποχή όπου παρατηρείται κατακόρυφη αύξηση των συγκεκριμένων κρουσμάτων.Η πολυαναμενόμενη περίοδος των διακοπών και των διάφορων εκδρομών έχει ξεκινήσει, όμως όσο ευχάριστο και συναρπαστικό και αν ακούγεται, οι διαρρήκτες εκμεταλλευόμενοι την απουσία μας είναι πολύ πιθανό να προβούν στη παραβίαση του χώρου με σκοπό να κλέψουν καθετί πολύτιμο. Για την αποτροπή μιας τέτοιας δυσάρεστης κατάστασης πρέπει να λάβουμε κάποια προληπτικά μέτρα για τη διασφάλιση της περιουσίας μας.

Το βασικότερο μέτρο προστασίας του χώρου είναι η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας και ειδικότερα ενός συστήματος συναγερμού. Κατόπιν μελέτης χώρου, πιστοποιημένοι τεχνικοί ασφαλείας θα σας προτείνουν το κατάλληλο σύστημα συναγερμού το οποίο θα σας παρέχει πλήρη κάλυψη. Εκτός όμως από τη πλήρη προστασία του χώρου , το συγκεκριμένο σύστημα προσφέρει ακόμα ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, την 24ωρη επικοινωνία με εσάς ή με τους υπεύθυνους ασφαλείας. Σε περιπτώσεις σημάτων παραβίασης ή άλλων περιστατικών, οι αρμόδιες αρχές (Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ) προβαίνοντας στο χώρο, θα ελέγχουν και θα σας ειδοποιούν για κάθε συμβάν, εξασφαλίζοντας σας την ηρεμία των διακοπών σας.

Ένα ακόμα σημαντικό μέτρο προστασίας, είναι οι κάμερες ασφαλείας, οι οποίες επιδρούν αποτρεπτικά στις ενδεχόμενες απόπειρες παραβίασης και στις διάφορες κακόβουλες ενέργειες. Η παρακολούθηση και η καταγραφή που γίνεται στο χώρο, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεστε, ενώ σε περιπτώσεις κακόβουλων ενεργειών τα αντίγραφα των δεδομένων θεωρούνται ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία για την Αστυνομία αλλά και για τις ενδεχόμενες δικαστικές διαμάχες.

Μειώστε το κίνδυνο παραβίασης του χώρου σας επιλέγοντας την εγκατάσταση φωτισμού ασφαλείας σε συνδυασμό με τους κατάλληλους αυτοματισμούς. Η εξέλιξη της τεχνολογίας αυξάνει σημαντικά το αίσθημα της ασφάλειας ενώ συγχρόνως μας προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Αν αναλογιστούμε την ενέργεια που καταναλώνουμε και τα χρήματα που δαπανώνται αφήνοντας  τα φώτα ανοιχτά, θα διαπιστώσουμε ότι ο φωτισμός ασφαλείας θεωρείται ιδανικός για την ενίσχυση της προστασίας του χώρου καθώς και του οικονομικού προϋπολογισμού μας. Η συγκεκριμένη πολύ έξυπνη λύση μας δίνει τη δυνατότητα αυτόματου φωτισμού του χώρου όταν ανιχνευθεί οποιαδήποτε κίνηση ενώ σβήνει εντός του χρονικού ορίου που έχουμε προγραμματίσει.

Μια ακόμη επιλογή για την απόλυτη προστασία του χώρου σας , είτε αφορά την επιχείρηση είτε την οικία σας , είναι η ανάθεση φύλαξης αυτού από μία αξιόπιστη και πιστοποιημένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα είναι στη διάθεση σας ανά πάσα στιγμή ώστε να επέμβει και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με σκοπό τη πλήρη προστασία του χώρου και των ανθρώπων που βρίσκονται εντός αυτού.

Ανεξάρτητα από το ποιο σύστημα ασφαλείας θα επιλέξετε να εγκαταστήσετε στο χώρο σας, είναι πολύ σημαντικό να μη κοινοποιείτε τα σχέδια των διακοπών σας σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα. Όλοι είμαστε υποψήφια θύματα των διαρρηκτών για αυτό το λόγο προετοιμαστείτε για τέτοιου είδους δυσάρεστες καταστάσεις. Μην επιτρέψετε στα αρνητικά απρόοπτα να σας διαταράξουν την ανέμελη περίοδο των διακοπών σας. Επικοινωνήστε άμεσα με πιστοποιημένους επαγγελματίες στο χώρο της ασφάλειας και λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα σας εξασφαλίσουν τη προστασία της ζωής αλλά και της περιουσίας σας.

Views: 0
Spread the love
Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Kolossos Blog

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security