Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης

Μέτρα ασφαλείας στις παραλίες

Περισσότερα

Το καλοκαίρι θεωρείται ιδανική εποχή για χαλάρωση και διασκέδαση , όμως με τη πάροδο των ετών έχει μετατραπεί σε περίοδο μεγάλου άγχους και στρες λόγω των διάφορων μορφών εγκληματικότητας. Τα τελευταία έτη παρουσιάζονται σημαντικά υψηλά ποσοστά κρουσμάτων κλοπών σε παραλίες και στα διάφορα τουριστικά θέρετρα με θύματα ανυποψίαστους λουόμενους, την ώρα που απολαμβάνουν ανέμελες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.Παρόλο που η πλειοψηφία των ανθρώπων επιλέγει εξορμήσεις στη θάλασσα με την οικογένεια είτε με κάποια συντροφιά, υπάρχουν και οι πιο μοναχικοί που προτιμούν να κάνουν μπάνιο μόνοι ή με το κατοικίδιο τους. Ανεξάρτητα από τη κατηγορία στην οποία ανήκετε , να θυμάστε ότι ανά πάσα στιγμή κινδυνεύετε να πέσετε θύμα των επιτήδειων που παραμονεύουν στις παραλίες.

Κολύμβηση με βάρδιες

Η εύκολη και ανέξοδη λύση για τη προστασία των πολύτιμων αντικειμένων μας είναι να αναθέσουμε σε κάποιον να προσέχει τα πράγματα μας την ώρα που εμείς απολαμβάνουμε το μπάνιο μας. Μπορεί να φαίνεται ότι αυτό το μέτρο αρκεί, όμως δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό κάποιος από τη παρέα μας να αναγκάζεται να εκτελέσει “χρέη φύλακα“ των χρημάτων και των άλλων προσωπικών αντικειμένων μας.  Από την άλλη για τους πιο μοναχικούς κάτι τέτοιο φυσικά δεν είναι δυνατό αφού υποχρεώνονται να ζητήσουν βοήθεια από άλλους λουόμενους που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Μπορούμε διαρκώς να είμαστε σε επαγρύπνηση ή να εμπιστευόμαστε ανθρώπους που δε γνωρίζουμε για να προφυλαχθούμε από δυσάρεστα περιστατικά?

Φροντίστε να μην είναι σε κοινή θέα τα πολύτιμα αντικείμενα

Συνηθίζεται να κρύβουμε τα πολύτιμα αντικείμενα μας όπως τα πορτοφόλια , τις πιστωτικές κάρτες,  τα κινητά τηλέφωνα και τα κλειδιά κάτω από τη πετσέτα ώστε να μην είναι εκτεθειμένα στους διάφορους επιτήδειους, γεγονός το οποίο μας κάνει και νιώθουμε ήσυχοι και σίγουροι για την ασφάλεια αυτών. Ωστόσο , δεν πρέπει να υποτιμάμε τους κλέφτες που παρακολουθούν και περιμένουν τη κατάλληλη στιγμή για να αποσπάσουν καθετί πολύτιμο.

Εξέλιξη της τεχνολογίας

Η εξέλιξη της τεχνολογίας μας δίνει τη δυνατότητα να προστατευθούμε με τη βοήθεια διάφορων έξυπνων συσκευών όπως είναι τα λουκέτα για τσάντες , τα οποία ανοίγουν με το δικό μας προσωπικό κωδικό ή τις φορητές συσκευές εντοπισμού θέσης (GPS) οι οποίες σε περίπτωση που βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να πέσουμε θύματα κλοπής , άμεσα θα μας υποδείξουν σε ποιο σημείο βρίσκονται τα πράγματα μας.

Έξυπνες λύσεις

Τα τελευταία χρόνια , όλο και περισσότεροι αναζητούν έξυπνες και αξιόπιστες λύσεις για την ασφάλεια των μικρών αντικειμένων κάνοντας πολλούς να χρησιμοποιούν διάφορα έξυπνα αξεσουάρ όπως είναι οι αδιάβροχες θήκες. Κολυμπήστε μαζί με τα πολύτιμα αντικείμενα σας τα οποία θα έχετε αποθηκεύσει σε μία τέτοια θήκη.

Ανεξάρτητα από το αν θα κάνουμε τις παραθαλάσσιες εξορμήσεις μας μόνοι ή με παρέα, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα προσωπικά μας αντικείμενα. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε , γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν είναι απόλυτα ασφαλές , συνίσταται να λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων. Συμβουλευτείτε τους αξιόπιστους επαγγελματίες οι οποίοι θα σας προτείνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις προσαρμοσμένες πάντα στις δικές σας ανάγκες για τη προστασία των πολύτιμων αντικειμένων σας. Απολαύστε το μπάνιο σας με ασφάλεια προλαμβάνοντας τις δυσάρεστες καταστάσεις.

Views: 0
Spread the love
Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Kolossos Blog

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security