Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης
Πώς θα βελτιώσετε την ασφάλεια του ξενοδοχείου σας |

Πώς θα βελτιώσετε την ασφάλεια του ξενοδοχείου σας

Περισσότερα

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή μάνατζερ ξενοδοχείου, τότε γνωρίζετε πως η διαχείριση της ασφάλειάς του κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση είναι. Καθημερινά, μεγάλος αριθμός πελατών και επισκεπτών βρίσκεται στον χώρο και σε καμία περίπτωση δεν είστε σε θέση να γνωρίζετε ποιος είναι ο ένας που έχει σκοπό να δημιουργήσει προβλήματα.

Για τον λόγο αυτό αλλά και προκειμένου να φροντίσετε για την ασφάλεια των ενοίκων και φυσικά των υπαλλήλων σας, θα πρέπει να λάβετε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Μία από τις πιο σημαντικές κινήσεις είναι να προσλάβετε επαγγελματίες security guards, που θα αναλάβουν τη διαρκή εποπτεία των εγκαταστάσεων.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι τα βήματα για την ασφάλεια ενός ξενοδοχείου.

Εκτίμηση κινδύνου

Οι ιδιοκτήτες ή οι διαχειριστές ενός ξενοδοχείου δεν είναι απαραίτητο πως είναι ειδικοί στην ασφάλειά του. Για τον λόγο αυτό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσλάβετε μια αξιόπιστη εταιρία ασφάλειας, η οποία θα αξιολογήσει τον κίνδυνο και θα σας προειδοποιήσει για τις απειλές και τα τρωτά σημεία των εγκαταστάσεών σας. Στη συνέχεια, η εταιρεία μπορεί να προτείνει τα καλύτερα εργαλεία, διαδικασίες και προσωπικό, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες για την ασφάλεια της επιχείρησης.

Τεχνολογία ασφαλείας

Μια εταιρεία security μπορεί να σας κατευθύνει ώστε να επιλέξετε τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες ασφαλείας. CCTV, κάμερες ασφαλείας και άλλο λογισμικό ανίχνευσης κίνησης μπορούν να σας προειδοποιήσουν για ύποπτη συμπεριφορά και να αποτρέψουν ένα έγκλημα, πριν συμβεί. Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης σας βοηθούν να παρακολουθείτε τις εισόδους και τις εξόδους και να ελέγχετε απαγορευμένες περιοχές. Το βίντεο μπορεί επίσης να βοηθήσει τις αρχές επιβολής του νόμου στον εντοπισμό του δράστη μετά τη διάπραξη ενός εγκλήματος.

Εκπαίδευση των υπαλλήλων

Η εκπαίδευση των εργαζομένων ώστε να γνωρίζουν τα σημάδια μιας απειλής για την ασφάλεια του ξενοδοχείου μπορεί να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην προστασία των επισκεπτών σας. Όταν ένας υπάλληλος γνωρίζει πώς να αντιμετωπίσει μια κρίση, τότε θα μπορεί να φροντίσει όχι μόνο για την προστασία των πελατών αλλά και τη δική του.

Παρακολούθηση χώρων στάθμευσης

Πολλές φορές, οι χώροι στάθμευσης μπορεί να μετατραπούν σε εστίες εγκληματικότητας. Οι κλοπές και οι βανδαλισμοί αυτοκινήτων μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή, ειδικά εάν ένας χώρος στάθμευσης δεν ελέγχεται. Για να αποφύγετε δυσάρεστα συμβάντα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε την πρόσβαση στους χώρους στάθμευσης και να εγκαταστήσετε κάμερες ασφαλείας.

Επαγγελματίες security guards

Πολλοί ιδιοκτήτες ξενοδοχείων επιλέγουν να προσλάβουν ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης, προκειμένου να διασφαλίσουν την ασφάλεια των επισκεπτών, των εργαζομένων και της περιουσίας τους. Οι εκπαιδευμένοι security guards έχουν πλήρη γνώση των απειλών ασφαλείας σε μία επιχείρηση όπως το ξενοδοχείο. Η εμπειρία τους θα τους βοηθήσει να εντοπίσουν ένα έγκλημα πριν καν συμβεί, καθώς και να χειριστούν ύποπτους επισκέπτες με αποτελεσματικότητα και ψυχραιμία.

Views: 0
Spread the love
Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Kolossos Blog

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security