Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης
Συναγερμός στο σπίτι

Συναγερμός στο σπίτι: Τι πρέπει να προσέξεις κατά την έρευνα αγοράς

Περισσότερα

Συναγερμός στο σπίτι:
Τι πρέπει να προσέξεις κατά την έρευνα αγοράς

Τα ποσοστά των διαρρήξεων έχουν αυξηθεί και η ασφάλεια του σπιτιού έχει γίνει προτεραιότητα για τους περισσότερους, ακόμα και σε γειτονιές που παλαιότερα θεωρούνταν ασφαλείς.
Είναι δεδομένο πως ένα καλό σύστημα συναγερμού μπορεί να αποτρέψει τα σχέδια των εγκληματιών. Σε αυτό το άρθρο, θα διαβάσετε τι πρέπει να προσέξετε προτού να αγοράσετε έναν συναγερμό για το σπίτι σας, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

 • Τι σύστημα συναγερμού να βάλω;

  Οι διαθέσιμες επιλογές στα συστήματα συναγερμού είναι πολλές. Το κάθε ένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Παρακάτω ακολουθούν κάποιες παράμετροι που θα πρέπει οπωσδήποτε να λάβετε υπόψιν προτού να αποφασίσετε.

  • Ξεκαθαρίστε ποιες περιοχές του σπιτιού θέλετε να προστατεύσετε.
  • Ενημερωθείτε για τους διαφορετικούς τύπους συναγερμών.
  • Κάντε έρευνα αγοράς σχετικά με το κόστος εγκατάστασης και συντήρησης.
  • Μάθετε για τις πρόσθετες λειτουργίες (αισθητήρες κίνησης, ανιχνευτές θραύσης, απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω κινητού).
  • Διαβάστε τις κριτικές των πελατών.

  Ο συναγερμός στο σπίτι πλέον είναι αναγκαίος και αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να βρείτε εταιρίες με ποιοτικά προϊόντα και λογικές τιμές.

 • Προσθήκη άνεσης

  Με μια θυροτηλεόραση, δεν χρειάζεται πλέον να ανοίγετε την πόρτα για να ελέγξετε ποιος είναι. Μπορείτε απλά να δείτε την οθόνη της θυροτηλεόρασης και να αποφασίσετε ποιος έχει πρόσβαση στο σπίτι σας. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα που χτυπούν την πόρτα σας χωρίς να έρθετε σε άμεση επαφή μαζί τους όπως για παράδειγμα πλασιέ η διανομείς ζητώντας τους να αφήσουν το πακέτο σας στο σημείο που σας βολεύει. Επίσης ορισμένες σύγχρονες θυροτηλεοράσεις προσφέρουν έξυπνες λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία χρήσης. Μπορεί να περιλαμβάνουν αναγνώριση προσώπου για αυτόματο ξεκλείδωμα της πόρτας, ηχητικές ειδοποιήσεις για κίνηση, συνδεσιμότητα με έξυπνες συσκευές και άλλες προηγμένες λειτουργίες που προσφέρουν ευκολία και ασφάλεια στην καθημερινότητα σας.

 • Ενσύρματος συναγερμός σπιτιού

  Ο ενσύρματος συναγερμός για το σπίτι είναι μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις για την ασφάλεια του σπιτιού. Περιλαμβάνει την εγκατάσταση φυσικών συσκευών ασφαλείας όπως αισθητήρες πόρτας και ανιχνευτές κίνησης γύρω από το σπίτι σας.
  Οι ενσύρματοι συναγερμοί είναι συνήθως πιο αξιόπιστοι από τα ασύρματα συστήματα, καθώς δεν βασίζονται σε σύνδεση Wi-Fi. Με αυτό τον τύπο συστήματος γνωρίζετε ότι η οικογένεια και τα υπάρχοντά σας προστατεύονται από εισβολείς.

 • Ασύρματος συναγερμός σπιτιού

  Ένας ασύρματος συναγερμός στο σπίτι χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες για την επικοινωνία μεταξύ των εξαρτημάτων του, εξαλείφοντας την ανάγκη για περίπλοκη καλωδίωση. Τα ασύρματα συστήματα εγκαθίστανται σχετικά εύκολα και μπορούν να συνδεθούν με υπάρχουσες πόρτες και παράθυρα, ανιχνευτές κίνησης, συναγερμούς καπνού και άλλες συσκευές ασφαλείας.
  Αυτά τα συστήματα όχι μόνο είναι πιο οικονομικά σε σύγκριση με πιο παραδοσιακές λύσεις ασφαλείας, αλλά πολλά μοντέλα τους προσφέρουν πρόσβαση με τηλεχειρισμό από τον υπολογιστή ή το smartphone, προηγμένες λειτουργίες όπως ειδοποιήσεις κειμένου, ακόμη και επιλογές ευαισθησίας για κατοικίδια.

 • Σύστημα συναγερμού με καπνό

  Το συγκεκριμένο σύστημα συναγερμού παρέχει άμεση εκτόνωση αντικλεπτικού καπνού/ομίχλης, σε περίπτωση που ο εισβολέας τον ενεργοποιήσει. Πρακτικά, ο χώρος θα γεμίσει καπνό και οποιαδήποτε απόπειρα κατά της ζωής ή της ιδιοκτησίας σου, θα ματαιωθεί.

 • Η επιλογή του τεχνικού

  Ο τεχνικός της εταιρείας θα πρέπει να είναι πιστοποιημένος και να έχει γνώσεις ώστε η τοποθέτηση για τον συναγερμό στο σπίτι να γίνει σωστά. Επίσης, θα πρέπει να είναι σε θέση να σας δείξει πώς λειτουργεί το σύστημα και να σας λύσει όποιες τυχόν απορίες προκύψουν.

 

Η Kolossos Security φροντίζει για την ασφάλειά σας
και σας ενημερώνει κάθε εβδομάδα για τα πάντα γύρω από την ασφάλεια
του σπιτιού και της εταιρείας.

Μείνετε συντονισμένοι!

Kolossos Security - Συναγερμός Σπιτιού

Views: 0
Spread the love

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security