Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης

4 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ KOLOSSOS SECURITY

Περισσότερα

4 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ KOLOSSOS SECURITY

 

Εν έτη 2013, τίποτα πλέον δεν είναι σίγουρο. Παρόλη τη τεχνολογία και την εξειδίκευση που διαθέτουν οι κυβερνήσεις αυτού του κόσμου έχουν καταφέρει μόνο να μας γεμίσουν με συναισθήματα ανασφάλειας, τρόμου, απογοήτευσης. Η οικονομική κρίση που μαστίζει πλέον όλο τον κόσμο έχει επιφέρει την αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού ιδιαίτερα των πόλεων.

Πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα η κρίση κυοφόρησε και γέννησε την λαθρομετανάστευση, την ανεργία, την μετανάστευση και άλλα πολλά ξεχασμένα απομεινάρια της μεταπολεμικής περιόδου που τα είχαμε αποκλείσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Όλα αυτά έφεραν ως αποτέλεσμα την αύξηση της εγκληματικότητας στις πόλεις και στα χωριά μας, στην γειτονιά μας και στο γείτονά μας. Παντού όλα τα ΜΜΕ έχουν καθημερινά ως ειδήσεις τουλάχιστον 5 αστυνομικά ρεπορτάζ. Κλοπές σε υπερήλικους για ένα κομμάτι ψωμί, διαρρήξεις σε σπίτια και μαγαζιά, τρομοκρατικά χτυπήματα σε πολιτικούς, επιχειρηματίες, αλλά και σε λιμάνια, αεροδρόμια και άλλα νευραλγικά σημεία της χώρας. Πλέον σε αυτή τη χώρα κανείς δεν είναι σίγουρος….

 

Η Kolossos Security όμως είναι εδώ για να σας εξασφαλίσει τη δυνατότητα εσείς τουλάχιστον να νοιώθετε ασφαλείς. Τι σας προσφέρουμε και πως σας το προσφέρουμε είναι η διαφορά μας από τις άλλες εταιρίες. Το μότο μας είναι:

«Ασφάλεια είναι η κατάσταση που χαρακτηρίζεται από την απουσία κινδύνου»

Αυτό ακριβώς σας προσφέρουμε. Με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και το πιο εξειδικευμένο προσωπικό καλύπτουμε ότι αφήνει ακάλυπτο το κράτος, την ασφάλειά σας, ημέρα και νύχτα, 24/7, 365 μέρες το χρόνο.

4 λόγοι για να μας επιλέξετε

  • Συστήματα ασφαλείας για σπίτια και επιχειρήσεις
  • Το προσωπικό μας επιμελείται με φροντίδα και σύνεση την ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας επί 24ωρου βάσεως και μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά, από τη στιγμή που θα κληθεί από το συναγερμό σας, να βρεθεί στο μέρος όπου κλήθηκε ώστε να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό κίνδυνο εκ μέρους σας.
  • Εξειδικευμένο προσωπικό στη προσωποφύλαξη σας εξασφαλίζει τη σιγουριά και την άνεση να κυκλοφορείτε καθημερινά οπουδήποτε , χωρίς τη έννοια του κινδύνου στο μυαλό σας.
  • Φυλάμε ις γειτονιές σας , με τους άριστα εκπαιδευμένους και καταρτισμένους σε θέματα ασφάλειας και προστασίας φύλακες μπορείτε πλέον να είστε σίγουροι ότι κανένα κρούσμα εγκληματικής ενέργειας δεν πρόκειται να υποπέσει στην αντίληψη σας. Το αυτοκίνητο ασφαλείας περιπολεί τη γειτονιά σας όλη τη μέρα προσδίδοντας κύρος και ασφάλεια στην περιοχή.

 

Η Kolossos Security σημαίνει για σας ασφάλεια και σιγουριά κάτι που δεν υπάρχει σήμερα σχεδόν πουθενά στον κόσμο. Εμπιστευτείτε  μας και θα δικαιωθείτε.

Views: 0
Spread the love
Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Kolossos Blog

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security