Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης

Με το βλέμμα στην προστασία του σπιτιού σας! Ακόμη και όταν λείπετε!

Περισσότερα

Η αποτελεσματική προστασία της οικίας σας, δεν προϋποθέτει και τη δική σας συνεχή φυσική παρουσία. Πλέον η τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε απόλυτο έλεγχο των κινήσεων που γίνονται μέσα και γύρω από ένα σπίτι. Μία είναι η απάντηση στην παραπάνω ανάγκη και θα αποτελέσει τα “μάτια” της ασφάλειάς σας. Αναφερόμαστε, βεβαίως, στις κάμερες.

Η τοποθέτηση καμερών μέσα στο σπίτι, αλλά και στον ευρύτερο εξωτερικό χώρο που σας ανήκει, είναι μια αξιόπιστη και δοκιμασμένη μέθοδος, που θα εξασφαλίσει την ομαλή καθημερινότητά σας. Πρόκειται για μια λύση με επιπρόσθετο όφελος, καθώς προσφέρει αδιαμφισβήτητο οπτικό υλικό σχετικά με συμπεριφορές και κινήσεις ατόμων μέσα στην προστατευόμενη οικία και γύρω από αυτή. Επιλέγοντας την επίβλεψη του χώρου σας μέσω καμερών, έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή, σε εικοσιτετράωρη βάση, το τί συμβαίνει στο οπτικό πεδίο της κάμερας. Η ανάλυση είναι υψηλή, οπότε ακόμη και λεπτομέρειες είναι ορατές. Επίσης, το υλικό που λαμβάνεται, καταγράφεται, με αποτέλεσμα να μπορεί κανείς να αποδελτιώσει τμήματα ή το σύνολο των στοιχείων και να το χρησιμοποιήσει προς όφελός του.

Ο βαθμός προστασίας, με βάση τη συγκεκριμένη μέθοδο, ποικίλλει, ανάλογα με τον αριθμό των καμερών που θα τοποθετηθούν. Σημασία έχει να περιγράψει κανείς την ανάγκη του, να μελετηθεί ο εσωτερικός χώρος του σπιτιού, αλλά και περιμετρικά ο εξωτερικός χώρος που ανήκει στο ακίνητο, προκειμένου να διαπιστωθούν τα σημεία τοποθέτησης κάμερας. Οι σύμβουλοί μας, καθώς και το κέντρο εικοσιτετράωρης λήψης σημάτων της εταιρίας μας, είναι στη διάθεσή σας. Έχουμε την εξειδικευμένη γνώση, καθώς και τη σχετική εμπειρία, ώστε να αναπτύξουμε πολλαπλές και εναλλακτικές προτάσεις για την προστασία της οικίας σας. Επιπλέον, διαθέτουμε ευρεία γκάμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία μπορούμε να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά, προκειμένου να κάνετε μια συνειδητή και ωφέλιμη επιλογή. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να βρίσκεται κάτω από το βλέμμα της προστασίας!

Spread the love
Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Kolossos Blog

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security