Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης

Φύλαξη Δημοσίων Χώρων – Κτιρίων

Η Kolossos Security με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε πολίτη παρέχει προηγμένες υπηρεσίες ασφάλειας για Φύλαξη Δημοσίων Χώρων – Κτιρίων.

Ιδιαίτερα στις μέρες μας, που η εγκληματικότητα και οι τρομοκρατικές ενέργειες αυξάνονται, η ασφάλεια είναι πρωταρχικό μέλημα σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας.

Με την αξιοπιστία που μας χαρίζει η πολυετής παρουσία μας στο χώρο αλλά και με τη χρήση προηγμένου εξοπλισμού είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε ανάγκη. Προλαμβάνουμε και εξουδετερώνουμε άμεσα και με προσεκτικές κινήσεις οποιοδήποτε πιθανό κίνδυνο, έτσι ώστε να απολαμβάνεται ένα περιβάλλον ξεγνοιασιάς όπου κι αν βρίσκεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οι εκπαιδευμένοι και πλήρως καταρτισμένοι συνεργάτες μας διαθέτουν πολύ μεγάλη εμπειρία και επιλέγονται με πολύ αυστηρά κριτήρια. Έτσι παρέχουν απόλυτη ασφάλεια σε συνδυασμό με εχεμύθεια και διακριτικότητα.

Ειδικότερα:

  • Διαθέτουν υποχρεωτικό λευκό ποινικό μητρώο, καθώς και άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας
  • Είναι εκπαιδευμένοι τόσο σε ανίχνευση κινδύνου & απειλής, όσο και στη διαχείριση κρίσεων και εκτάκτων αναγκών (πυρκαγιά, σεισμός κ.α.)
  • Διενεργούν συστηματικούς, πλήρης ελέγχους όλων των εγκαταστάσεων και των συστημάτων ασφαλείας
  • Κάνουν λεπτομερή καταγραφή περιστατικών και συμβάντων στα αντίστοιχα βιβλία

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Ενημερωθείτε για οποιοδήποτε θέμα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.


Ενδιαφέρεστε για* :


GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security