Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης
λήστεψαν γυναίκα

Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς που λήστεψαν γυναίκα στην Ξάνθη

Περισσότερα

Oι έρευνες που ξεκίνησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έφεραν αποτέλεσμα και οι δράστες εντοπίστηκαν που λήστεψαν γυναίκα

Στιγμές τρόμου βίωσε μια γυναίκα που περπατούσε αμέριμνη σε έναν δρόμο στην Ξάνθη, το απόγευμα της Τετάρτης, όταν δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από τρεις νεαρούς οι οποίοι την ακινητοποίησαν χρησιμοποιώντας βία για να τη ληστέψουν, αρπάζοντας ένα χρυσό κόσμημα που φορούσε.

Οι θρασύτατοι δράστες το άρπαξαν από το λαιμό της και διέφυγαν τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση, με την σοκαρισμένη γυναίκα να ειδοποιεί την Αστυνομία, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης όπου παρέμεινε για νοσηλεία. Ωστόσο, οι τρεις νεαροί δεν έμειναν για πολύ ασύλληπτοι, καθώς τη ληστεία είχε καταγράψει η κάμερα ενός καταστήματος και ταυτοποιήθηκαν άμεσα.

Το πρωί της Πέμπτης, οι έρευνες που ξεκίνησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έφεραν αποτέλεσμα και οι δράστες εντοπίστηκαν στην πόλη, όπου συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία από κοινού, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Πηγή: https://www.protothema.gr

Views: 0
Spread the love

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security