Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης

Φύλαξη Βιομηχανικών Χώρων

Αναλαμβάνουμε στατική φύλαξη βιομηχανικών χώρων σε οποιαδήποτε περιοχή.

Η αξιοπιστία που χαρακτηρίζει την Kolossos Security σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που διαθέτει, προσφέρουν υπηρεσίες φύλαξης υψηλού επιπέδου.

Το εξειδικευμένο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, βρίσκεται μόνιμα σε εγρήγορση και εγγυάται την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε κινδύνου. Τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν απαραιτήτως είναι:

Άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας
Λευκό ποινικό μητρώο
Εκπαίδευση σε ανίχνευση κινδύνου & απειλής
Εκπαίδευση στη διαχείριση κρίσεων και εκτάκτων αναγκών (πυρκαγιά, σεισμός κ.α.)

Η στατική φύλαξη των βιομηχανικών χώρων εκτός από παρεμβατικό έχει επιπλέον προληπτικό χαρακτήρα. Η φυσική παρουσία του security λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας σε πιθανές επιθέσεις. Οι φύλακες της Kolossos Security διενεργούν τακτικούς, πλήρεις ελέγχους στις εγκαταστάσεις των βιομηχανικών χώρων αλλά και στα συστήματα ασφαλείας του χώρου. Επιπλέον πραγματοποιούν λεπτομερή καταγραφή των περιστατικών σε ειδικά βιβλία συμβάντων, ενώ είναι εκπαιδευμένοι ώστε να ελέγχουν την είσοδο και έξοδο των εγκαταστάσεων.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Ενημερωθείτε για οποιοδήποτε θέμα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.


Ενδιαφέρεστε για* :


GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security